У септембру 2020. године у Миливи је почела са радом дечија играоница “Витез”. Идеја Кристине и Златка Милановића се показала успешном – понудили су играоницу за децу предшколског и школског узраста. Објекат који се користио за друге намене је реновиран и адаптиран 2020. године. Сада садржи салу од сто двадесет квадрата, играоницу од шездесет квадрата и спољну играоницу на неколико ари. Посетиоцима је на располагању и паркинг.

“Фокус смо ставили на децу која овде могу да славе рођендане, мада у сали од сто места организујемо и друга славња, пензионерске забаве, прославе пунолетстaва, а у плану је и понуда ручкова за децу на екскурзијама” , наглашава Златко Милановић, власник објекта.

О деци на прослави рођендана брине Златкова супруга Кристина, васпитачица у дечијем вртићу “Рада Миљковић”. Када она није у могућности, ангажују друге раднике да буду са децом. Прослава рођендана обично траје два сата, а за то време поред игре и забаве, деци се нуде храна и рођенданска торта. Милановићи поседују и угоститељски објекат “Пијаца” на деспотовачкој пијаци. Мада је играоница почела са радом у “доба короне”, Милановићи су задовољни – број посетилаца је све већи, ко једном дође, увек се враћа. Гости су задовољни што даје наду у перспективност посла.