У сусрет предстојећим парламентарним изборима, имам потребу да се обратим грађанима општине Деспотовац и својим потенцијалним бирачима. Ми из СПС-а знамо које су потребе грађана и као партија левице водимо рачуна о обичном човеку, уважавамо његове потребе, како материјалне, тако и духовне и општељудске. Ми немамо ту привилегију да мислимо да смо толико велика партија, да противнике проналазимо у сопственим редовима, да стварањем разних унутарпартијских политичких опција нејединством збуњујемо народ. Ова партија је увек била велика у идеји вере у човека и поштовања грађанина у сваком погледу. Зато смо партија чији рејтинг не само да не опада, већ расте.

Не тако давно сам дошао на чело општинског одбора СПС-а, пре тога је дошло до кризе и до размомоилажења у партији и то баш пред локалне изборе. Ипак, дошли смо до неких решења и до договора и постигли смо невероватан трећи СПС резултат у Србији. То је резултирало високим рејтингом нашег општинског одбора у СПС-у; више пута је Деспотовац посећивао потпредседник СПС-а Бранко Ружић, а пре неколико месеци је отворио канцеларију СПС-а у центру Деспотовца.

Наш програм је свима познат – у центру нашег интересовања је човек. Боримо се за сваког грађанина, вољни смо да саслушамо проблеме сваког, позивамо вас да нам их изнесете, да их решавамо или да бар покушамо да их решимо. Позивам све добронамерне људе да нам се придруже, потребни су нам интелектуалци, поштени сељаци и грађани, радници и незапослени који би да поштено раде и формирају своје породице баш ту, у нашој општини…Имамо идеју да омасовимо општински одбор, да привучемо нове чланове и симпатизере, који нису чланови, али који имају позитивне предлоге за решавање проблема… Јер, живот иде и проблеми не могу и не треба да чекају, морају де се решавају сад и одмах и за то служи власт! Мандат који тражимо да нам поверите, искористићемо да се изборимо за што боља законска решења, да држава функционише што беспрекорније, да друштво буде што боље уређено, а живот у њему достојан времена у коме живимо.

На прошлим локалним изборима, мој тим и ја смо успели да заинтригирамо грађане. Ја сам био кандидат за председника општине. Сада сам кандидат за народног посланика. Нисам сам. Са мним је мој тим – екипа младих људи, али и интелектуалаца који ми пружају подршку у вези са разним сегментима људске делатности. У моме тиму су професори и културолози, инжењери и новинари, економисти и правници…И искусни људи са животним искуством. Као што знате, разумем се у шумарство и ловство, али законске предлоге из других области припремаће мој тим, којег, верујте ми, се не би постидео ни први на листи СПС-а.

Поштовани грађани општине Деспотовац, позивам вас да дођете на предизборну конвенцију СПС-а у селу Стењевцу 24. марта ове године у 16 сати и да се упознате са програмом и људима које предлаже СПС- Јединствена Србија- Зелени Србије. Познато је да је баш у Стењевцу СПС остварио изузетан резултат на прошлим локалним изборима! Зато смо ту да одатле кренемо, а на следећим изборима поћићемо из Деспотовца у кампању по Србији. И позивам вас да дате поверење нашој листи: СПС-ЈС-ЗС- 2. Живели!