Juče smo se nakon više od mesec dana vratili u Despotovačku halu i održali prve treninge naše akademije.
Svi znate da sam ja kroz karijeru igrao u bezbroj hala širom sveta i mislim da sam kompetentan da iznesem svoje vidjenje sportskog objekta koji sada poseduje naš grad.
Sa grejanjem koje je od prošle zime fantastično a bilo je rak rana od izgradnje hale, preko led osvetljenja i upravo završenog najmodernijeg parketa kakav je izmedju ostalog i u hali Aleksandar Nikolić ( bivšem Pioniru ) gde sam mnogo puta i trenirao i igrao, bez preterivanja i lažne skromnosti mogu da kažem da na prste jedne ruke u regionu bivše SFRJ postoji objekat sa ovakvim uslovima za rad. Postoje mnogo veće hale sa propratnim sadržajima ali sa ovakvim kvalitetom podloge i ovakvim uslovima za rad mnogo retko.
Jesmo malo čekali, dovijali se ali se na kraju isplatilo. Kad sam danas ušao bio sam fasciniran. Nisam očekivao da će to biti na ovom nivou.
Ja jednostavno ne mogu da prećutim i ne pohvalim kad je nešto dobro, baš kao i što ne mogu kad nešto ne valja.
Dakle dragi moji akademci sad imamo vrhunske uslove i sve ostalo je na nama. Ozbiljnim radom kao i do sada, verovatno i malo intenzivnije napravićemo da postanemo respektabilni sportski kolektiv što će se odraziti i na rezultate u takmičenjima.